Szervíz


Suzuki Motorkerékpár szakszervízünk 15 év szakmai tapasztalatával várja a Suzuki és a többi japán motormárka tulajdonosait. Motorodat November 1-től Február 28-ig Kecskeméten belül ingyenesen, a városon kívűlről az előre egyeztetett összegért szervízünkbe szállítjuk. A szervízmunkák elkészültével , amennyiben igényled kedvenc járművedet újra otthonodba szállítjuk.

Szervíz árak táblázatHitelügyintézés


Motorkerékpár vásárlásakor cégünk egyedi kedvezményekkel, gyors hitelügyintézéssel áll ügyfelei szolgálatára. Kedvező kamatozású választható CHF, EURO és FORINT alapú hiteleinkkel akár már 25% kezdőbefizetés mellett biztosítani tudjuk, hogy tulajdonosa legyen a kiválasztott gépjárműnek. Cégünk foglalkozik használt gépjárművek beszámításával, beszámított gépjárművek értékesítésével, bizományosi forgalmazásával is. Használt gépjárműveinkre és hozott motorkerékpárokra is biztosítjuk a gyors és kedvező hitelfeltételeket,teljeskörű ügyintézéssel.


Hitelfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:

-személyi igazolvány
-lakcímkártya
-adókártya
-TB kártya
-A kategóriás jogosítvány / vagy tanfolyamszerződés / vagy fényképes vizsgalap
-közüzemi számla+csekk / 3 hónapnál nem régebbi
-munkáltatói jövedelemigazolás
25 éves kor alatt kezes kötelező! A kezesnek ugyanezek a dokumentumok szükségesek!Hitelfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:

-30 napnál nem régebbi cégkivonat
-Aláírási címpéldány
-Aláíró személyi igazolványa
-Lakcímkártya
-Vezetői engedély
-Mérlegadatok
-APEH folyoszámlakivonat


Téli tárolás


  Kétkerekű kedvencek tárolását is vállaljuk, fűtött, riasztóval ellátott, biztosított helyiségeinkben a motorokat üzemanyag stabilizálóval is felöntjük a tavaszi indítási nehézségek elkerülése végett. Ár.: 7.000.- / hó  

VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!

Motul kenőanyag választó, VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!
Összes Motoros képgaléria