YAMAHA MotoGp 2018


2018-01-26
Rossi lehet csak 1 évre ír alá, Vinales aláírt 2020-ig

Minden évben minden versenyző reméli, hogy jobbak tudnak lenni mint tavaly, ez érthető és a Yamaha csapatnál van is hova fejlődni. Szenvedős volt a tavalyi szezon, sokszor saját szatellit versenyzőjük jobban teljesített mint a gyári csapat versenyzői.

Pedig Vinales az egyike azoknak akik megfoszthatják Marquezt a tróntól, ahogy Rossi is odaérhet még mindig egy okos stratégiával és megbízható teljesítménnyel.

Mind ketten elmondták a sajtótájékoztatón, hogy sokat várnak az idei évtől és rengeteget készültek a télen. 

 Valentino Rossi2018

Rossi - "A tanulás fontos, mindig a lehető legtöbb időt töltöm motoron. Még szezonban is edzek. Nagyon várom az első tesztet, Mavericknek és nekem nagyon hasonló gondolataink voltak és ez jó mert a Yamaha elég információval rendelkezett a fejlesztéshez.”

„ Tárgyalunk a csapattal és abba is belemennének, hogy csak egy évre írjunk alá. Nem akarunk sietni, nem sok mindent kell a szerződésben tisztázni de szeretnénk várni az első három versenyig „

Ahogy már írtuk Rossi ki vár, hogy milyen fejlesztési csomagot kap. Ettől teszi függővé a hosszabbítást. Érthető, ha a technika nem megfelelő Ő nagyobb hátrányba kerül mint fiatalabb versenytársai.

Kapcsolódó hírek


Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Két változatban mutatták be Kölnben a legendás ezres új generációját.
Borít a koszos DR-Z

Borít a koszos DR-Z

Keressük a legkoszosabb motort játékunkban pillanat alatt elsöprő sikert ért el Csík Bence Suzuki DR-Z400-asa, a gép 282 lájkot gyűjtött egyetlen nap alatt. Mindez persze nem véletlen.
Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

A Suzuki SV650 visszatért legjobb önmagához. A 2016-os modell ismét egy ugyanolyan imádnivaló kis gépezet, amilyen az 1999-es első kiadás volt, sőt, jobb, mint valaha.

VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!

Motul kenőanyag választó, VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!
Összes Motoros képgaléria