Yamaha átépítés amit bárki megcsinálhat


2017-12-19
“Fast Father & Faster Son” XS650 & XSR700 a Hageman garázstól

A Yamaha izgalmasan kezeli a motorok egyediségét elősegítő programjait, olyan kis építő műhelyeknek nyújt lehetőséget akik megoldásaikkal utat mutatnak az otthoni átépítésben gondolkodó tulajdonosoknak.

Így volt ez ebben az esetben is amikor “Hageman Cycles”a Yard Build keretein bellül megmutatták, hogy mire képesek. Az Iowa székhelyű garázs tulajdonosa Greg Hageman aki egyetértett Shun Miyazawa japán mérnökkel abban, hogy az átépítésnek inspirálónak és bárki számára elérhetőnek és replikálhatónak kell lennie.

Yard Build lényege, hogy modern Yamaha motorok átépítésére szülessenek jó ötletek. Ebben az esetben XS650 volt az egyik alany és egy XSR700 az átépített verzió. Az átépítés apróbb részeket érintett de összhatásában mégis egy nagyon kellemes és megjelenésében is egységes verzió született.  

Ha bővebb információk érdekelnek az új XSR700-as modellről olvasd el cikkünket.

Kapcsolódó hírek


Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Két változatban mutatták be Kölnben a legendás ezres új generációját.
Borít a koszos DR-Z

Borít a koszos DR-Z

Keressük a legkoszosabb motort játékunkban pillanat alatt elsöprő sikert ért el Csík Bence Suzuki DR-Z400-asa, a gép 282 lájkot gyűjtött egyetlen nap alatt. Mindez persze nem véletlen.
Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

A Suzuki SV650 visszatért legjobb önmagához. A 2016-os modell ismét egy ugyanolyan imádnivaló kis gépezet, amilyen az 1999-es első kiadás volt, sőt, jobb, mint valaha.

VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!

Motul kenőanyag választó, VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!
Összes Motoros képgaléria