Troy Bayliss visszatér!


2017-12-16
A háromszoros Superbike világbajnok megerősítette részvételét a 2018-as ausztrál Superbike bajnokságon

Saját csapatában (tulajdonostársa Ben Henry ) fog versenyezni egy Ducati 1299 Panigale R Final Edition nyergében. A DesmoSport csapatot egyébként Borgo Panigale közvetlenül támogatja, így a technikai csomag is biztosan rendben lesz. Bayliss egyébként 48 éves és az a Callum Spriggs versenyző helyére ugrik be aki nyáron sérült meg és nem tud indulni a jövő évi szezonban sem.   

 Bayliss2018

Troy nyilatkozata: "A lehetőség akkor jött mikor Callum megsérült, ez egy nagyszerű alkalomnak tűnt de nem lett volna helyes választás. Azóta túl vagyok jó pár teszten, másik fiatal pilótát akartam a motorra ültetni de a tesztek után rájöttem, hogy az egész évadot megpróbálom és szeretném megnyerni az ausztrál bajnokságot „ 

Sokak kedvence jövő márciusban lesz 49 éves és bár nem érzi még magát top formában folyamatosan edz és teker ( hatalmas kerékpáros ), hogy a forma időzítés megfelelő legyen a sorozat kezdetére. Troy egyébként most pont ott kezdi ahol 20 évvel ezelőtt elindult a pályafutása, 1996-ban egy Kawasakin 3. helyet szerzet majd 97-ben második lett egy Suzuki nyergében.

 A jövő év mozgalmas lesz a Bayliss család számára mert fia a 14 éves Oli is ott lesz a bajnokságban (ASBK Supersport 300)  ahol egyébként igen jól szerepel. Mi nagyon várjuk már az első futamot, hogy ismét láthassuk  Bayliss Papát egy Ducati nyergében!

Kapcsolódó hírek


Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Két változatban mutatták be Kölnben a legendás ezres új generációját.
Borít a koszos DR-Z

Borít a koszos DR-Z

Keressük a legkoszosabb motort játékunkban pillanat alatt elsöprő sikert ért el Csík Bence Suzuki DR-Z400-asa, a gép 282 lájkot gyűjtött egyetlen nap alatt. Mindez persze nem véletlen.
Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

A Suzuki SV650 visszatért legjobb önmagához. A 2016-os modell ismét egy ugyanolyan imádnivaló kis gépezet, amilyen az 1999-es első kiadás volt, sőt, jobb, mint valaha.

VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!

Motul kenőanyag választó, VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!
Összes Motoros képgaléria