Rossi már tesztel


2017-09-19
Aragonra készül de még nem biztos az indulása

A Rimini Today aki Rossi ügyeiben meglepően tájékozott közölt egy hírt miszerint Vale 4 kört ment a Marco Simoncelli pályán még az eső megérkezése előtt. Ey Yamaha R1M nyergében motorozott a kilencszeres világbajnok aki mindent megtesz, hogy ott lehessen Aragonban a 19 nappal ezelőtti enduró sérülése után.

 Rossi sérülés 2017

Misano környékére folyamatos esőt mondanak holnap így lehet a teszt további része félbeszakad. A Gazzetta dello Sport  úgy tudja, hogy holnap egy R6-os sportmotoron folytatódna a teszt aminek célja, hogy felmérjék Rossi lábának állapotát. A mai teszt után semmi lényeges információ nem szívárgott ki. Annyit tudunk, hogy Rossiank fájt a lába ami természetes és a Yamaha örülne a 46-os számnak a következő versenyen de még Van der Mark az esélyesebb a versenyzésre. Ha szerencsénk lesz és nem esik talán holnapra már okosabbak leszünk.

Kapcsolódó hírek


Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Két változatban mutatták be Kölnben a legendás ezres új generációját.
Borít a koszos DR-Z

Borít a koszos DR-Z

Keressük a legkoszosabb motort játékunkban pillanat alatt elsöprő sikert ért el Csík Bence Suzuki DR-Z400-asa, a gép 282 lájkot gyűjtött egyetlen nap alatt. Mindez persze nem véletlen.
Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

A Suzuki SV650 visszatért legjobb önmagához. A 2016-os modell ismét egy ugyanolyan imádnivaló kis gépezet, amilyen az 1999-es első kiadás volt, sőt, jobb, mint valaha.

VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!

Motul kenőanyag választó, VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!
Összes Motoros képgaléria