Rossi ismét megrendezte a "100 km dei Campioni" versenyt


2017-12-21
Komoly nevek a rajtlistán és a végeredmény is jövőbe mutató lehet.

Rossi minden évben megrendezi a saját farmján a 100 km Flat Track versenyt, amin szinte minden versenysorozatból érkeznek barátai. Az első sorban olasz versenyzők között komoly nevek tűnnek fel de indulnak a ranch oktatói is a futamokon.

 Rossi Ranch race 2017

A mostani futamon szerencséjük volt a versenyzőknek és napsütéses időben rendezhették a futamokat. A verseny tele volt izgalmakkal, a váltásoknál és a párok közti tudás különbségek miatt az utolsó körökig izgulhattak azok akik kilátogattak a futamokra. Végül Rossi ütközött és így ezzel a hibával, illetve Morbidelli és Pasini tökéletese verseny teljesítményével dőlt az idei futam.

 Rossi Ranch race 2017

A házigazda megköszönte mindenkinek, hogy ellátogatott a VR46 Ranch pályára, ahol rengeteg edz, készül a versenyekre és ahol szívesen versenyez barátaival akik között komoly tehetségeket találunk. A két nyertes nevével még biztosan fogunk találkozni az elkövetkezendő évek motorsport beszámolóiban. 

A versenyzők a szokásos kupák mellett némi sonkával és szalámival is gazdagodtak.

 Rossi Ranch race 2017

Kapcsolódó hírek


Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Két változatban mutatták be Kölnben a legendás ezres új generációját.
Borít a koszos DR-Z

Borít a koszos DR-Z

Keressük a legkoszosabb motort játékunkban pillanat alatt elsöprő sikert ért el Csík Bence Suzuki DR-Z400-asa, a gép 282 lájkot gyűjtött egyetlen nap alatt. Mindez persze nem véletlen.
Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

A Suzuki SV650 visszatért legjobb önmagához. A 2016-os modell ismét egy ugyanolyan imádnivaló kis gépezet, amilyen az 1999-es első kiadás volt, sőt, jobb, mint valaha.

VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!

Motul kenőanyag választó, VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!
Összes Motoros képgaléria