Nagyon szoros a Dakar a hatodik etap után.


2018-01-13
A francia Antoine Meo vezet de nem dőlhet hátra egyetlen per erejéig sem

Barreda lecsúszott a a 9. helyre de a hátránya még így is elenyésző, az első 10 helyezett 3 perc 30 másodpercen belül mozog ami egy terep rally esetében szinte semmi. Elég egy rossz döntés és máris jó pár helyet veszített a versenyző.

A gyártok is nagyon kiélezett versenyt tudhatnak magukénak igaz a hosszú nagy szakaszok még csak ezután kezdődnek. Az első tízben megtaláljuk a KTM, HUSQVARNA, HONDA, YAMAHA csapatait de a SHERCO is ott van az előkelő 15. helyen.

A legjobb női versenyző Laia Sanz továbbra is versenyben és tartja a tempót az elejével, jelenleg 7 perces hátrányban de kapott 2 perc büntetést.

Dési nagyon jól teljesít és a 67 helyen várja a folytatást közel 38 perces hátránnyal.

A mezőny tehát beért Bolíviába egy hosszú és hideg nap után. Most pihenés vár a versenyzőkre és kezdődik a következő fejezet.   

Kapcsolódó hírek


Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Két változatban mutatták be Kölnben a legendás ezres új generációját.
Borít a koszos DR-Z

Borít a koszos DR-Z

Keressük a legkoszosabb motort játékunkban pillanat alatt elsöprő sikert ért el Csík Bence Suzuki DR-Z400-asa, a gép 282 lájkot gyűjtött egyetlen nap alatt. Mindez persze nem véletlen.
Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

A Suzuki SV650 visszatért legjobb önmagához. A 2016-os modell ismét egy ugyanolyan imádnivaló kis gépezet, amilyen az 1999-es első kiadás volt, sőt, jobb, mint valaha.

VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!

Motul kenőanyag választó, VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!
Összes Motoros képgaléria