MotoGp 2017


2017-11-13
Rövid videó összefoglaló az idei év legizgalmasabb pillanatairól

Brutálisan jól összeállított és látványos videóval készültek a MotoGp munkatársai, igaz volt is miből válogatni mert az idei szezon kimagaslóan jó versenyeket adott nekünk nézőknek is.

Közben megtörtént a díjátadó ahol két spanyol és egy olasz versenyző vehetett át érmeket. Erősen érződik, hogy mely régióban van nagy merítés a motorsportban illetve hol lehet találni komoly szponzorokat.

Ezzel lezárult egy szezon de már indul is a téli felkészítés, mindenkinek a rengeteg dolga. A Yamahának ki kellene valahogy keveredni a sötétből és végre ütőképes motort rakni a gyári versenyzők alá, a Ducatinak még mindig van min dolgoznia a kanyarsebbeséget illetően.

Kapcsolódó hírek


Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Két változatban mutatták be Kölnben a legendás ezres új generációját.
Borít a koszos DR-Z

Borít a koszos DR-Z

Keressük a legkoszosabb motort játékunkban pillanat alatt elsöprő sikert ért el Csík Bence Suzuki DR-Z400-asa, a gép 282 lájkot gyűjtött egyetlen nap alatt. Mindez persze nem véletlen.
Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

A Suzuki SV650 visszatért legjobb önmagához. A 2016-os modell ismét egy ugyanolyan imádnivaló kis gépezet, amilyen az 1999-es első kiadás volt, sőt, jobb, mint valaha.

VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!

Motul kenőanyag választó, VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!
Összes Motoros képgaléria