Jorge Lorenzo nem kertel és azt mondja, hogy ő a "legjobb" a MotoGP-ben


2018-01-06
Egy interjúban kérdeztek rá szerinte ki a legjobb pilóta a VB-n?

Lorenzo finoman szólva sem zárt tökéletes évet az idén, hetedik lett a ranglistán a fiatal újonc Johann Zarco mögött. Az átállás a spanyol pilótánál nehezebben mint ahogy várta és Lorenzo meg is állapította, hogy nagy a különbség a Yamaha és Ducati között. Halkan jegyezzük meg, hogy Stoner kivételével mindenkinek nehezen ment az átállás azok közül akik már felértek a csúcsra egy másik márkával.

Lorenzo úgy nyilatkozott, hogy Ő egy nagyon őszinte ember akinél a valódi állítások százaléka magasabb a szokottnál. Gyorsan hozzá tette azért, hogy nem tud mindent elárulni de ez gyakori ebben a munkában.

Na ezt a magas labdát használták ki a speedweek.com munkatársai és feltették azt a kérdést: Ön valószínűleg benne van világ első 5 versenyzőjében. De ki a legjobb ?

„Ki a legjobb? Ha megkérdezed Valentino-t, magát nevezi majd, ha Marquez-et ugyanez fog történni. Rám is ez vonatkozik, azt hiszem én vagyok a legjobb. Erre kell gondolni, hogy sikeres lehessek. „

„Mindent összevetve egy kiváló versenyző vagyok akinek vannak gyengeségei, ahogy Rossinak és másoknak is. Mindenkinek vannak gyenge pontjai.”

A speedweek a végén azért oda teszi, hogy Marquez az elmúlt 5 évben 4 címet nyert. :)

Mi annyit tennénk hozzá, hogy reméljük nem a fékezés a gyengéje Lorenzonak mert Hector Barbera nem is olyan régen fejtette ki, hogy Doviziosonak azért fekszik a Ducati mert jól tudja fékezni, neki ezzel voltak komoly gondjai. Jó lenne idén egy versenyképes Lorenzot és nagy meccseket látni futamról futamra.

Kapcsolódó hírek


Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Két változatban mutatták be Kölnben a legendás ezres új generációját.
Borít a koszos DR-Z

Borít a koszos DR-Z

Keressük a legkoszosabb motort játékunkban pillanat alatt elsöprő sikert ért el Csík Bence Suzuki DR-Z400-asa, a gép 282 lájkot gyűjtött egyetlen nap alatt. Mindez persze nem véletlen.
Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

A Suzuki SV650 visszatért legjobb önmagához. A 2016-os modell ismét egy ugyanolyan imádnivaló kis gépezet, amilyen az 1999-es első kiadás volt, sőt, jobb, mint valaha.

VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!

Motul kenőanyag választó, VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!
Összes Motoros képgaléria