Icon akciók a HP-Motornál


2017-08-08
Elsőként az esős időre való tekintettel egy professzionális túrakabátra hívjuk fel a figyelmet ami most 141.900.- HUF, helyett 74.900.- HUF

Az amerikai cég magas minőségben és extravagáns kinézettel kínálja termékeit nem kis sikerrel a világ összes kontinensén. Most a HP-Motor jóvoltából folyamatosan találtok majd az oldalon akciós termékeket a márkán belül így érdemes lesz figyelni a kínálatot. Az akciós termékek mellett természetesen a teljes választékot tudjátok rendelni illetve más prémium termékeket is megtaláltok jó áron az üzletben. Így rendelhető a teljes SW-Motec, Kuryakyn , Two-Brothers és más márkák teljes palettája.

 Icon akció Hpmotor 2017

A most bemutatott kabát az ICON egyik legnépszerűbb túra szettjének a felsőrésze. Kapható hozzá nadrág és a mintázatnak megfelelő bukósisak is természetesen a túrázáshoz elengedhetetlen vízhatlan csizma.

 Icon akció Hpmotor 2017

Aki közelebbről megszeretné nézni a terméket megtekintheti a HP-motor üzletében. A kabátot HYCOR membránnal készítik ami vízhatlan és lélegző anyag egyszerre. A felső cipzárnál egy gyors csatot találunk ami megkönnyíti a kesztyűben történő bezárást esős időben is.

A kabát tervezésénél kimondottan figyeltek a súlyra, így minden felesleges zsebet elhagytak, hogy a motoros minél könnyebben és tovább tudja viselni a kabátot.

 Méhsejt Ripstop alsórész laminált Hycor ™ membránnal

Vizállóság szint 3,

D3O® proetktorok a könyöknél és a vállnál

Thermolite Plus ™ bélés, cserélhető

Mellkasi szellőző nyílások

2 ventilációs nyilás a vállon

Vízálló cipzárok

3M® reflektív feliratok

Hátsó tároló

Teljesen simuló varrások

Három pozíciójú könyökvédő protektor

 Icon akció Hpmotor 2017

 Icon akció Hpmotor 2017

 Icon akció Hpmotor 2017

 Icon akció Hpmotor 2017

 Icon akció Hpmotor 2017

 Icon akció Hpmotor 2017

Az akció a készlet erejéig érvényes, a termékeket megtaláljátok a Hp-Motor szalonjában a 1141 Budapest, Fogarasi út 195.szám alatt. további infó a forgalmazó facebook oldalán a https://www.facebook.com/HPMOTOR.hu/

Kapcsolódó hírek


Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Két változatban mutatták be Kölnben a legendás ezres új generációját.
Borít a koszos DR-Z

Borít a koszos DR-Z

Keressük a legkoszosabb motort játékunkban pillanat alatt elsöprő sikert ért el Csík Bence Suzuki DR-Z400-asa, a gép 282 lájkot gyűjtött egyetlen nap alatt. Mindez persze nem véletlen.
Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

A Suzuki SV650 visszatért legjobb önmagához. A 2016-os modell ismét egy ugyanolyan imádnivaló kis gépezet, amilyen az 1999-es első kiadás volt, sőt, jobb, mint valaha.

VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!

Motul kenőanyag választó, VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!
Összes Motoros képgaléria