Hivatalos! Rossi indul a hétvégén


2017-09-23
Aragonban már újra pályán lesz és harcolni akar a pontokért

Rossi megközelítőleg 20 napja törte el a lábát két helyen egy terepmotorozás közben. Már akkor hírt adtunk róla, hogy egy kis olasz lap szerint a kilencszeres világbajnok csak egy versenyt akar kihagyni.

 Rossi Aragon 2017

Ezt már egyszer sikeresen végrehajtotta de most mindenki arra hivatkozott, hogy azóta Rossi sokat öregedet és jóval lassabb lesz a rehabilitáció.

Azonban Rossi pár nappal ezelőtt tesztelni kezdett egy R1 nyergében majd tegnap egy R6 nyergében is ment 20 kört.

Az edzés végén voltak fájdalmai de úgy tünt képes lehet egy hosszabb versenyszimulációra vagy akár versenyzésre is. Másnap reggel PASCARELLAdoktor megvizsgálta és engedélyezte, hogy Rossi induljon hétvégén Aragonban. Vale közleményében megköszönte Dr. Lucidinek és csapatának a segítséget, ami hozzájárult ahhoz, hogy most készülhessen a hétvégére.

Mi hiszünk abban ahogy a Yamaha is, hogy Rossi indulni fog és harcolni de az edzések még sokat kivehetnek belőle és az időjárással is számolni kell. Egy esős idő biztosan komoly gondokat okozna a sérült lábnak és nővelné a kockázatot is. Épp ezért Van der Mark is a helyszínre utazik aki nagyon szimpatikusan nyilatkozott: „ bár, hogy is alakul a hétvége, nagyszerű élmény lesz

Kapcsolódó hírek


Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Két változatban mutatták be Kölnben a legendás ezres új generációját.
Borít a koszos DR-Z

Borít a koszos DR-Z

Keressük a legkoszosabb motort játékunkban pillanat alatt elsöprő sikert ért el Csík Bence Suzuki DR-Z400-asa, a gép 282 lájkot gyűjtött egyetlen nap alatt. Mindez persze nem véletlen.
Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

A Suzuki SV650 visszatért legjobb önmagához. A 2016-os modell ismét egy ugyanolyan imádnivaló kis gépezet, amilyen az 1999-es első kiadás volt, sőt, jobb, mint valaha.

VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!

Motul kenőanyag választó, VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!
Összes Motoros képgaléria