Desmosedici GP 2018 – még több lóerő


2018-01-17
A vörösök nem titkoltan nyerni akarnak az idei szezonban

 A 2017-es szezon hatalmas siker volt az olasz márka számára, hat futam győzelem és egy összetett második hely igazán impozáns eredmény. Utoljára Casey Stoner küzdött a VB címért 2007-ben, most ráadásul egy olasz versenyzőnek köszönhetik a sikereket.

Gigi Dall'Igna, a Ducati Corse vezérigazgatója türelmet kért a MotoGP rajongóktól a bolognai csapat bemutatáson: "Ez nem a 2018-as aerodinamikai csomag végleges verziója."

„Megújítottuk a technikát és még több lóerő áll rendelkezésre, biztos vagyok benne, hogy a vezethetőség is jobb lesz” Az aerodinamika véglegesítéséhez több időre van szüksége a csapatna, talán a harmadik verseny után már láthatjuk a végleges verziót.

 Ducati MotoGP 2018

A várakozások magasak : „ Célunk, hogy folytassuk a küzdelmet és megnyerjük a címet „

A Desmosedici GP új formatervezését több területen szürkés és fehér szín jellemzi, amelyek a matt vörös színnel együtt korszerűbb és agresszívabb megjelenést kölcsönöznek a motornak.

Az ötszörös világbajnok Jorge Lorenzo 2017-ben nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket de képes volt gyorsulni és most komoly célokat tűzött ki az idei évre. „ Annyi versenyt nyerni amennyit csak lehet.”

 Ducati MotoGP 2018

„ Nem volt könnyű a tavalyi év az biztos, ez volt az első évem a Ducati-val. Pozitívum, hogy folyamatosan javultam és most úgy érzem kész vagyok”

Azért biztos ami biztos Lorenzo megállapodott Alex Debon egykori Aprilia versenyzővel, hogy segítse a munkáját 2018-ban. Egyre több versenyző mellett jelennek meg volt vetélytársak különböző segítő szerepben, így például Pedrosa mellett barátja a valamikor GP versenyző Gibernau.

Dovi-t lenyűgözte az új design „ minden eddigi motorom szép volt de ez most más, több szürke és fehér felületet adtunk hozzá ami agresszívebbé teszi a látványt.”

 Ducati MotoGP 2018

Az utolsó futamig esélyes Dovizioso az idei évtől a RedBull támogatását is élvezi.

„ Nem álmodozhatunk, már sok tapasztalattal rendelkezünk a MotoGP osztályban, meg kell küzdenünk a címért és azokon a pályákon amik nekünk kedveznek erőt kell mutatnunk.” 

A Ducati tehát rápakolt még egy lapáttal az erőforrásra, bár eddig is szinte mindenkit állva hagytak a célegyenesekben, ez azonban már legyen az ellenfelek problémája. Reméljük Lorenzo valóban készen áll és Dovizioso hozza a tőle elvárt teljesítményt.

 Ducati MotoGP 2018

 Ducati MotoGP 2018

 Ducati MotoGP 2018

 Ducati MotoGP 2018

Kapcsolódó hírek


Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Két változatban mutatták be Kölnben a legendás ezres új generációját.
Borít a koszos DR-Z

Borít a koszos DR-Z

Keressük a legkoszosabb motort játékunkban pillanat alatt elsöprő sikert ért el Csík Bence Suzuki DR-Z400-asa, a gép 282 lájkot gyűjtött egyetlen nap alatt. Mindez persze nem véletlen.
Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

A Suzuki SV650 visszatért legjobb önmagához. A 2016-os modell ismét egy ugyanolyan imádnivaló kis gépezet, amilyen az 1999-es első kiadás volt, sőt, jobb, mint valaha.

VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!

Motul kenőanyag választó, VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!
Összes Motoros képgaléria