Brutális motoros baleset a Dakaron - VIDEÓ


2018-01-09
Rodrigues helikopteres mentésre szorult egy szerencsétlen földet érés után

A Portugálok nagy reménysége Joaquin Rodrigues aki tavaly az első sivatagi versenyén az előkelő 10. helyén zárt hatalmasat bukott. Egy dűnén ugratott el és érkezett meg szerencsétlenül az egyébként gyakorlott terepmotoros aki helikopteres mentésre szorult és ki is szállt a versenyből. 

Mivel Paulo Gonçalves és partnere Joan Barreda ( HRC ) nem tudtak részt venni a versenyen Portugália egyetlen versenyzője is kiesett. Az esés még két napja történt de a versenyző állapotáról nem találunk további hírt. 

Cikkünk frissül: 

A portugál versenyző jól van, köszöni a támogatást és most ugyan hazatér lábadozni visszatér még a homokba. Örülünk, hogy nem szegte kedvét a repülés.

Kapcsolódó hírek


Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Lehullt a lepel az új Suzuki GSX-R1000-ről

Két változatban mutatták be Kölnben a legendás ezres új generációját.
Borít a koszos DR-Z

Borít a koszos DR-Z

Keressük a legkoszosabb motort játékunkban pillanat alatt elsöprő sikert ért el Csík Bence Suzuki DR-Z400-asa, a gép 282 lájkot gyűjtött egyetlen nap alatt. Mindez persze nem véletlen.
Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

Teszt: Suzuki SV650 ABS - Szupervumen

A Suzuki SV650 visszatért legjobb önmagához. A 2016-os modell ismét egy ugyanolyan imádnivaló kis gépezet, amilyen az 1999-es első kiadás volt, sőt, jobb, mint valaha.

VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!

Motul kenőanyag választó, VÁLASZD KI A GÉPJÁRMŰVEDNEK MEGFELELŐ KENŐANYAGOT!
Összes Motoros képgaléria